Nieuws

25 december 2020

Kerst 2020; onze wensen

Negen kerstkaarten heeft de opdracht een kerstkaart te maken opgeleverd. Klik op de afbeelding om alle kerstkaarten te bewonderen.

13 december 2020

Willem heeft een presentatie van De Rode Draad 2020 gemaakt. Omdat we momenteel alles digitaal doen heeft hij besloten De Rode Draad op de website “te onthullen”. En hij is weer leuk! Klik maar op de foto dan kom je in de draad van Groep A.

12 december 2020

Het was een moeilijke opdracht, de foto van de maand december 2020. Het thema: Op de muur, een Zeer Kort Verhaal. 4 Leden hebben een foto – sommige voorzien van commentaar- ingezonden. Besloten is deze keer de foto’s zonder beoordeling te publiceren. Als je op bovenstaande foto klikt kun je de teksten en foto’s bekijken.

———————————————————————————————————-

10 december 2020

De programmacommissie zal binnenkort het programma voor 2021 gaan samenstellen. Vanuit het bestuur kunnen jullie de komende maanden weer een paar uitdagende en corona-bestendige opdrachten verwachten!

———————————————————————————————————-

6 december 2020

12 Fotografen hebben de individuele herfstwandeling in het Kerkloobos gemaakt. In onderstaande presentatie is het resultaat te zien

Klik op de afbeelding om de presentatie te bekijken

———————————————————————————————————-

1 december 2020

Nieuwe opdracht:

———————————————————————————————-